Salgsavdelingen

PNO selger både nye og brukte trailere. Vi har en stor flåte med et bredt utvalg av ulike trailer typer. En PNO trailer er normalt ca. 54 måneder i utleieflåten før vi setter de ut for salg. Traileren er da fortsatt relativt ung og i god stand når den kommer til sin nye eier.

Når det gjelder salg av nye trailere har vi stordriftsfordeler og vi kan dermed tilby kvalitetsprodukter til en god pris. Vi har lange og gode relasjoner til våre leverandører, vi har gjennom alle disse årene etablert et nært og godt samarbeid, som igjen har resultert i innovative og effektive løsninger med høy kvalitet.

PNO tilbyr alltid en standard løsning for en trailer. I tillegg tilbyr vi trailere etter en kundes spesifikke behov, enten med en masse tilvalg eller en enklere variant, hvor man kanskje har fjernet enkelte komponenter fra standardversjonen. Av og til kan nye tekniske løsninger være nøkkelen for at en kunde skal få akkurat det produktet som er nødvendig for en spesifikk transport. Våre leverandører er de mest innovative i bransjen, noe som gjør oss sikre på at våre produkter ligger i forkant av utviklingen.