Brukt salg

Skal du kjøpe en brukt trailer, da bør du gjøre dette hos PNO. Våre brukte trailere er alltid i god stand. Årsaker til dette er at våre trailere gjennomgår et kontinuerlig vedlikehold, vi kjøper kun trailere fra de ledende og mest innovative produsentene, da vi byttes ut trailerne våre når de er 54 måneder rekker de aldri å bli gamle.

For oss har trailere en verdi. Derfor tar vi godt vare på trailerne våre. To ganger i året gjennomfører vi service og ettersyn av hele trailerparken vår, gjerne da på et av våre egne verksteder. Service og vedlikeholdsprogrammet gjennomføres uavhengig av om en trailer er ute på leie, eller den står stille på et av våre depoter. Hver eneste trailer har stor verdi for oss, for oss er det viktig at våre trailere lever opp til våre egne og kundenes krav til sikkerhet og kvalitet, dette fordi vi ønsker fornøyde kunder, uavhengig av om vi snakker utleie eller salg av brukte trailere.

En PNO trailer selges som den står med minimum 6 mm mønsterdybde. Ved et salg klargjøres traileren med kontroll av koblinger, dekkmønster osv. Som kjøper av en brukt trailer fra PNO, vil du få tilbud om å utføre neste service, på et av PNO sine verksteder til reduserte priser.

PNO trailere til salgs på Mascus
PNO trailere till salgs på Blocket

Vår visjon er at man skal kunne kjøpe en trailer usett fra PNO, man skal allikevel være sikker på at man alltid blir fornøyd med kjøpet.