Bakgrunn

PNO er ledende i Norden innen trailerutleie, med mer enn 12 000 trailere. Bedriften ble grunnlagt av Per Nelson Ørnstrand, en av pionerne innen transportbransjen. Andre generasjon Ørnstrand har nå overtatt og i dag ledes PNO av Jacob Lee Ørnstrand. Jacob har i hele sin oppvekst delt sin fars engasjement og entusiasme for trailere og transportbransjen. Det at Jacob tok over stafettpinnen etter sin far i 2011 var naturlig og neste en selvfølgelighet. Jacobs visjon er å opprettholde det gode ryktet faren har skapt rundt PNO, et rykte som omfatter ord som fleksibilitet og tillitt. Likevel, med en ny generasjon fødes nye ideer og muligheter. Jacob har startet et prosjekt, som vil utvide bredden av produkter og servicenivået PNO tilbyr markedet, eksisterende og for framtiden.

PNO har sitt hovedkontor i Helsingborg, Sverige, vi har kontorer i Sibbo i Finland, på Alnabru i Oslo og i Horsens i Danmark. Vi har egne PNO verksteder i Sverige og Finland og depoter i Danmark, Sverige, Norge og i Finland. Utover dette kan vi tilby et Europeisk nettverk av verksteder og dekkfirmaer til våra kunder, dersom de ikke har et PNO verksted i nærheten.

PNO har i hovedsak medarbeidere med bakgrunn innen transportbransjen. «We love trailers». På våre verksteder har vi tilknyttet oss medarbeider med høy teknisk kompetanse og vi kan med stolthet si at vi håndterer alle typer trailere og av alle anerkjente merker. Grunnleggeren av PNO Per Nelson Ørnstrand er dansk og på grunn av dette er en del av våre ansatte danske. Kombinasjonen av svenske og danske medarbeidere i hovedkontoret, gjør at man kan hente det beste fra de forskjellige bedriftskulturene.

Uavhengig av nasjonalt opphav, finsk, svensk, dansk eller norsk, vi deler alle PNO sine grunnverdier. Alle ansatte i PNO skal være:

Fleksible – vi går den ekstra milen for å oppfylle markedets behov og kundens ønsker.
Ærlige – vi holder det vi lover.
Personlige – vi setter personlige relasjoner høyt. Kanskje nettopp derfor er vi størst i Norden inne trailerutleie.

Pno_alla