Gode grunner til å velge PNO

PNO er størst i Norden innen utleie av trailere. Dette er ingen tilfeldighet. Dette er et resultat av tidlige morgener, sene nette, høye ambisjoner og hard arbeid. Leier man en trailer fra PNO får man alltid:

Et stort, bredt og et utvalg av nye trailere

PNO arbeider kun med leverandører som har kvalitet som rettesnor. En trailer hos oss selges normalt etter 54 måneders bruk. Dette resulterer i at vi konstant bytter ut eldre modeller mot nye og dermed alltid har en ung trailerflåte. En ny trailer krever mindre vedlikehold og er sikrere enn en gammel. Følgelig tilbyr vi de nyeste tekniske løsningene. Vårt brede sortiment og vårt fokus på at vi alltid skal møte kundens behov og ønsker, gir oss en god posisjon i transportbransjen.

Rådgivning med fleksibilitet

PNO sine kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeideres daglige hovedoppgave er og alltid levere, de skal alltid strekke seg litt lenger for kundene våre. Vi jobber i en bransje, der punktlighet og det å kunne tilpasse seg er nøkkelferdigheter. Vi jobber bredt og dypt og kan derfor som rådgivere gi kunden løsninger i alt fra å gi langsiktige råd om nye produksjonsløsninger, som passer kundens arbeidsmåte, i tillegg til kortsiktig å kunne tilby svar på et tilfeldig behov som kanskje oppstår der og da.

Erfaring og kunnskap

Med lang fartstid i bransjen kan vi tilby en unik kunnskap om trailere. Vi håndterer alle trailertyper og vi har spesialister innen de fleste områdene. Med kunnskap og erfaring kommer man langt og det resulterer i raske og fleksible løsninger.

Fullservice

PNO tilbyr all den service som en kunde kan ha behov for i den tiden de leier en trailer fra oss. Vårt slagord: «Behind you all the way» er vår leveregel.

I våre PNO verksteder kan vi dekke alle kundens service og reparasjonsbehov. Døgnet rundt finnes vår «24/7 Technical Service» til din tjeneste. Via denne servicen loses våre kunder ved et veihjelpsbehov, til nærmeste egnede verksted for å løse den aktuelle oppgaven. I området rundt Helsingborg, Göteborg og Jönköping sender vi ut en av våre egne mobile verkstedsbiler, som løser oppgaven på stedet. Vi vet at din tid er kostbar, derfor handler vi.

Personlig service

Ingenting har mer verdi, enn gode relasjoner. Vi vil alltid forsøke å lære våre kunder å kjenne, for jo bedre vi kjenner dem, jo bedre kan vi forså deres behov og ønsker. En god leverandør eller samarbeidspartner, kjenner nesten sine kunder bedre enn de kjenner seg selv. Gjør man det, har man lykkes i arbeidet med å levere god service. Gjennom alltid å gi personlig service, i hele produksjonsprosessen styrker vi båndene og lærer av hverandre.

Velkommen til oss!