Partnere og leverandører

Vi har valgt å samarbeide med bedrifter som leverer kvalitetsprodukter og som etterstreber et høyt servicenivå.

Partnere

Guard Systems
Guard Systems er et norsk selskap, som er en ledende leverandør av blant annet sporingssystemer, Fleet management og mobil posisjonering. Både PNO og Guard Systems har fokus på kvalitet, service og innovasjon. Med bakgrunn i dette var det naturlig at de to selskapene befestet sitt gode samarbeide i starten av 2015.

I noen år har PNO tilbudt sina kunder PNO Tracking System. Dette er et Web-basert logistikksystem for posisjonering og Fleet management, et system som er godt mottatt av brukerne. Systemet leveres av Guard Systems. Les mer om Guard Systems og deres produkter her.

Kraker
Kraker er alene i Europa som helt og holdent har spesialisert seg på Moving Floor trailere, både når det gjelder produksjon og utvikling. De kan med rette kalle seg for ”Masters in Moving Floor trailers”. PNO har den ære å få være generalagent for Kraker i Norden.

Moving Floor trailere har automatisert og gjort lasting og lossing enklere, man har til en viss grad gjort seg uavhengig av å måtte bruke en truck ved lasting og lossing. Cargo Floor gulvene gjør det enkelt å losse og laste både pallegods og sløst materiale uten å måtte tippe eller helle gulvet.

Moving Floor er en type trailer i sterk vekst og som har fått mye oppmerksomhet i de senere årene. Ønsker du mer informasjon om Moving Floor, ta gjerne kontakt med oss.

Partners

Partners 250x56 px

Preferred suppliers

Vianor
Vianor er størst i Norden på dekk og tilbyr dekk til alle typer kjøretøy, som trekkvogner, lastebiler, tilhengere og trailere. For noen år siden inngikk PNO og Vianor en avtale, som innebar at PNOs verksteder ble fullserviceverksteder for egne og eksterne trailere. Les mer om Vianor og deres produkter her.

Krone
Krone er et tysk selskap med lang erfaring innenfor transportbransjen. Krone er vår største leverandør av gardintrailere, Dollier, frysetrailere og skaptrailere. Vi bestiller trailere fra Krone fordi de er innovative og fordi de alltid leverer kvalitetstrailere. De er ikke billigst i markedet, men vi vurderer kvalitet og trygghet foran pris. Hadde vi ikke vurdert utfra disse kriteriene, hadde vi ikke valgt Krone. For mer informasjon om Krone, ser deres hjemmeside.

Schmitz
Schmitz er et selskap med gamle aner basert i Horstmar, Tyskland. Schmitz levererer i huvudsak gardintrailere, skaptrailere i tillegg til frystrailere til oss.
For mer informasjon om Schmitz, se deres hjemmeside.

Gehab
Når vi skal bestille spesial- og kundespesifikke trailere vender vi oss ofte til Gehab. De er et svensk selskap som har eksistert siden slutten av 70 tallet. Ønsker du mer informasjon om Gehab, se deres hjemmeside.

Dennison
Dennison er et selskap hvis virksomhet startet opp i Irland for mer enn 50 år siden. Dennison er i dag ledende innenfor produksjon av trailere i Storbritannia. De bygger høykvalitetstrailere og har sin lidenskap i en kontinuerlig produksjonsutvikling og utmerket kundeservice. Dennisons og PNOs samarbeide startet for noen år siden, når PNO tok initiativ til å produsere Linker tilpasset de klimatiske forholdene i Norden. Les mer om Dennison her.

BPW
BPW er et verdensomspennende tysk selskap som har lang erfaring med blant annet å produsere høykvalitets akslingssystemer til trailere. PNO bestiller først og fremst akslinger, bremser og deler til disse fra BPW. Les gjerne mer om BPW og deres produkter på deres hjemmeside.

SAF
SAF er en av de ledende produsentene av akslingssystemer til trailere. For PNO er de først og fremst en leverandør av akslinger, bremser og reservedeler til disse. Se deres hjemmeside for mer informasjon om selskapet og deres produkter.

Preferred suppliers 250x103 px