Hva jobber vi med

PNO sitt forretningsområder er salg, utleie og forsikring av trailer i tillegg til omfattende verkstedsdrift. Vi er en av pionerne i denne bransjen og vi har dermed lang og omfattende kunnskap. Vi er spesialister på trailere og vi finner alltid løsninger på en kundes forespørsel. Vi vil alltid kunne tilby innovative og fleksible løsninger til det beste for kunden.

Vi jobber med leverandører som alltid leverer kvalitet og som vi anser som de beste i markedet. Vi har et bredt utvalg av trailer og en flåte som vi anser for å være ung, vi selger normalt trailerne når de er ca. 54 måneder gamle. Dette sikrer kvalitet, sikkerhet og høy funksjonalitet for våre kunder.

Vi har i PNO mange teknisk kompetente medarbeider, som alle har jobbet lenge med service og vedlikehold av trailere. Når en kunde leier en trailer av oss, er det med sikkerhet om at vi er med hele veien fra start til slutt. I leieavtalen inngår det en avtale som omfatter service og vedlikehold av traileren kunden har leid.

I Sverige har vi egne PNO verksteder i Helsingborg, Göteborg, Malmö og Jönköping, i Danmark har vi et verksted i Greve. I tillegg har vi et Europeisk nettverk av verksteder. Hela døgnet 24|7 har vi tilgjengelige verksteder som kan hjelpe oss ved et eventuelt service eller reparasjonsbehov. På våra egne verksteder tilbyr vi et fullservicetilbud, her vil kunden kunne få utført alt under et og samme tak.

Under ”Utlei”, ”Salg” og ”Service og vedlikehold” finner du mer informasjon om dette.