Utleie av trailere

PNO er markedsleder i Norden på trailerutleie med 12 000 trailere. Vi har ett stort utvalg av produkter i vår trailerflåte. Vi tilbyr løsninger på alla transportbehov.  I over 35 år har vi leid ut trailere og bistått kundene med rådgivning og vår brede kompetanse. Vi er spesialister på å finne kundetilpassede trailere og på å møte kundenes behov raskt. Vår visjon er at PNO skal være toneangivende i bransjen og vi skal bistå med den beste kompetansen, de beste og mest optimale løsningene for våre kunder.

Et godt alternativ til å kjøpe en trailer, er å leie en. Man slipper å binde kapital i store investeringer med betydelig risiko. Å leie en trailer er prisgunstig og gir høy grad av forutsigbarhet og sikkerhet for å unngå å få uforutsette kostnader. I tillegg gir leie en fleksibel løsning med stor handlefrihet for leietakeren.

Vi jobbar med både kort- og langtidsavtaler for å dekke behovet i korte og intensive perioder, i tillegg til den normale driften i et transportselskap. Behovene kan endre seg av forskjellige grunner. Vårt mål er å bistå med vår ekspertise og rådgivning, uavhengig av om det er for korte eller lengre perioder.

Vi sikrer kvalitet på trailerne vi leie ut gjennom:

  • Kvalitetsprodukter fra anerkjent leverandører
  • Egna PNO-verksteder, der vi utfører vedlikehold, service og skadereparasjoner
  • Ung trailerflåte
  • Kunnskap og bred erfaring