Forsikringer og skadebegrensning

PNO tilbyr en plattform, som gir en heldekkende sikkerhet for leietakeren. Det skal være trygt og sikkert å leie en trailer fra PNO. Det skal være enkelt å forstå når man signerer en avtale, vi skjuler ingenting i liten skrift. Det som står, er det vi har avtalt. Det avgjørende er at det skal lønne seg for deg som kunde, det er dette som er hovedhensikten med PNO sine forsikring og skadebegrensning.

PNO forsikring og skadebegrensning gir en total kostnadskontroll. Ved å velge PNO Kaskoforsikring eller skadebegrensning  er du sikret at vi følger opp alle utfordringene som måtte oppstå i forbindelse med en skade. Denne utvidede servicen frigir kapasitet i din organisasjon, som normalt måtte ha brukt tid på å administrere og å følge opp skadetilfellet.

PNO Kaskoforsikring – Betale leie opp til maksimalt 30 dager etter at vi har mottatt skademelding

PNO Skadebegrensning – Dekker alle skader opp til NOK 10 000,- pr skade

PNO Dekkskadebegrensning – Dekker punkteringer og dekkskader som f eks dekkeksplosjoner

PNO Total Skadebegrensning – Full kontroll, ingen egenandel ved skader*

Vennligst ta kontakt for mer informasjon om våre forsikringer!

Et tips på veien

Den beste måten å unngå at en skade oppstår, er å gjøre alle nødvendige skadeforebyggende tiltak, eller rett og slett bruker det man kaller sunn fornuft.

Eksempler på dette er å sette seg inn i og å følge lokale regler i det landet man ferdes, at man som sjåfør alltid er våken og opplagt, det er viktig o alltid bruke sikkerhetsbelte, at  man opptrer med forsiktighet på veien, at man er forsiktig og vet om egne begrensninger, vise forsiktighet ved vanskelige vær og kjøreforhold, generelt å ha gode kunnskaper og forståelse for kjøretøyets forutsetninger. Utover dette, er det alltid viktig å påse at enheten/traileren er i god stand, ved daglige å kontrollere traileren visuelt og med hyppige sikkerhetskontroller.

Kjør pent!

 

*egenandel i henhold til PNO Kaskoforsikring ved tyveri av Trailer eller Dolly, ved brann, eksplosjoner, tak-skade og totalhavari.